30 September 2008

SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI



Selamat Hari Raya Idul Fitri

MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN


1 Syawal 1429 H
Rumah Baca Buku Sunda



2 comments:

cecep said...

Assalamualaikum
kang punten bade wawancara sakedap,

1. pemilik Rumah baca buku sunda?
2. iraha didirikeunana?
3. sabaraha seueur buku,?
4, sabaraha persen pengunjung diantara, anak2, remaja, dewasa?
5, prestasi/ penghargaan naon anu pernah di kengeng ku Rumah baca buku sunda?
6, aya kagiatan sanes, selain baca buku di Rumah baca buku sunda ?
Haturnuhun kang..diantos jawabannaa.. assalamualaikum wr.wb
haturnuhun kang

RUMAH BACA BUKU SUNDA said...

Kanggo Kang Cecep
1. Pemilik sim kuring Mamat Sasmita.
2. Diadegkeun Januari 2004
3. Buku Basa Sunda 2000 buku, basa sanes tapi tetep ngeunaan Sunda 1000, buku umum 3000.
4. posisi dugi ka 2007. SD 12.3%, SLTP 7.4%, SLTA 9.9%, Mhsiswa 21%, Umum 49.4%.
5. Penghargaan Gubernur Jabar sareng ti Disbudpar Jabar.
6. Diskusi mung teu mayeng